Actief genieten in het Ötztal

In het Ötztal is genoeg te beleven. De actievelingen kunnen actief bezig op een van de pistes of in de Freizeit Arena in Sölden. Degene die meer de ontspanning zoekt kan zich laten verwennen in Längenfeld, in het moderne Aquadome-complex.

Wintersport in het Ötztal

Op wintersportgebied is er genoeg te beleven in het Ötztal. Beginnelingen en gevorderden kunnen mooi langlaufen op het ruime loipennet bij Längenfeld. Tevens is er ongeveer 85 kilometer aan skating- en klassieke hoogteloipen. Voor toerskiërs is de ronde van Vent een echte klassieker. In het Ötztal kunt u ook genieten van veel rodelplezier. Voor de avonduren zijn er verlichte rodelbanen, welke het rodelen een bijzondere belevenis maken.

Op wintersportgebied is er genoeg te beleven in het Ötztal. Beginnelingen en gevorderden kunnen mooi langlaufen op het ruime loipennet bij Längenfeld.

Aqua Dome in Längenfeld

In Längenfeld vindt u het super moderne Aquadome-complex. Dit complex is het nieuwe toonbeeld van wellness. U vindt er een binnenzwembad, een buitenzwembad en vele wellnessfaciliteiten die zich bevinden in en uitkijken over de prachtige bergwereld.. In totaal heeft het Aquadome zes sauna’s. Ook voor massages, therapieën en behandelingen kun je er terecht.

In Längenfeld vindt u het super moderne Aquadome-complex. Dit complex is het nieuwe toonbeeld van wellness.

Aqua Dome
Oberlängenfeld 140
A-6444 Längenfeld

Telefoon: 0043 5253 6400

In Längenfeld vindt u het super moderne Aquadome-complex. Dit complex is het nieuwe toonbeeld van wellness.

Freizeit Arena in Sölden

In Sölden vindt u het multifunctionele recreatiecentrum ‘Freizeit Arena’. Gasten kunnen kiezen uit een breed arrangement aan sport, activiteiten, fitness programma’s en zwemplezier. 

Voor jong en oud is het ‘Erlebnisbad’ een waar spektakel. Het avonturenbad is een unieke plaats voor rust en ontspanning, tegelijkertijd ook voor plezier en avontuur. In het avonturenbad vindt u kalmerende massagestralen, een stroomversnelling, een steengrot, een bubbelbad, een groot zwembad, een kinderzwembad, infraroodcabines, een stoombad, een zonneterras et cetera.

Voor jong en oud is het ‘Erlebnisbad’ een waar spektakel. Het avonturenbad is een unieke plaats voor rust en ontspanning, tegelijkertijd ook voor plezier en avontuur.

Na het zwemmen kunt u genieten van een potje kegelen op een van de 4 volautomatische kegelbanen. De kosten hiervan zijn €11,00 per baan/per uur.

Voor de actievelingen is er een sporthal, een fitnesscentrum en een tennishal. Hier kunt u trainingen volgen of zelf actief aan de slag. Ideaal in combinatie met het Erlebnisbad! 

 Voor de actievelingen is er een sporthal, een fitnesscentrum en een tennishal. Hier kunt u trainingen volgen of zelf actief aan de slag. Ideaal in combinatie met het Erlebnisbad!

Na een dagje in de Freizeit Arena kunt u nagenieten in Café-restaurant Havienda. Het restaurant kijkt direct uit op het Erlebnisbad, waardoor u tijdens het dineren genoeg te bekijken heeft. Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 11h00. Wanneer u van plan bent om in het restaurant te komen eten is het raadzaam om van te voren te reserveren via het volgende telefoonnummer: 0043 5254 3526.

Freizeit Arena
GmbH
A-6450 Sölden

Telefoon: 0043 5254 2514